090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (28. 8. – 3. 9. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Le ohranite optimistični pogled na prihajajoči teden. Moč vaše vere vam omogoča, da premikate gore. Dobre spremembe so vam na poti kot odrešitev od težjih trenutkov. Če se znajdete na križpotju, v dveh odnosih, priložnostih ali situacijah, pazite … Soočite se s svojimi strahovi. Vodniki ljubezni vam sporočajo tudi, da ne razumete vedno, kaj natanko se vam dogaja, toda vse se dogaja z višjim razlogom. K vam prihaja blagoslov.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Prava ljubezen traja dolgo, še posebej če jo sprejemate s srcem. Zdi se, da se boste povrnili v zdrav način življenja. Finančno so vam nakazani novi začetki, nove finančne priložnosti, naložbe in obilje. Ljubezenski vodniki vam sporočajo, da vam sprejemanje prinaša notranji mir. Včasih  je treba sprejeti stvari in ljudi takšne, kot so. Ne poskušajte spreminjati stvari, ki niso pod vašim nadzorom.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Sprejmite priložnost in začnite novo obdobje vaših avantur. Zaupajte sebi. Ne čudite se, če prejmete sporočilo o zanositvi ali nosečnosti, potrditev vaše kreativnosti, vaše ženske energije. Če ste v čustveni dilemi, vam vodniki sporočajo, da bo le čas razkril, kaj in kako …

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če se v preteklosti niste zavedali, da manifestirate skozi svoje trdo delo, vam bo teden pred vami prinašal potrditve. To se še posebej lahko dogaja ravno skozi prijateljstvo, kjer se lahko izpolnijo vaše življenje. Naredili boste lahko velik napredek. A vendar si ne dovolite, da preteklost živi v sedanjosti, zato pokažite svojo zrelost. Ljubezenski vodniki vam sporočajo, da zaupajte. Transformacija prihaja skozi sprejemanje.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Več energije usmerite v raziskovanje informacij za vaš napredek. Pridobivajte informacije, znanje oziroma pozitivne energije za študij. Obdobje bo primerno za obrtništvo oziroma dolgoročne projekte. Ljubezenski vodniki vas usmerjajo k spoznanju, da se nedokončani cikli vračajo, in vam svetujejo, da se ne upirate spremembam. Korak za korakom pridete dlje …

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dobre novice iz materialnega sveta vam lahko dajo krila. V vednost vzemite mnenje vseh vpletenih in razberite pogled na stvari ali odnose, kjer boste izrazili vašo kreativnost ter boljšo izbiro. Vzemite si čas, saj se ne mudi. Ljubezenski vodniki vas usmerjajo v strast, kjer lahko s svojo magnetnostjo in zapeljivostjo dosežete marsikaj, kar si želite.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V spoštovanju do lastnega napredka bodite praktični. Dejansko ste močno napredovali. Možnosti, da naredite stvari ter odnose lepše in boljše, so pred vami. Zdi se, da se lahko srečate z nekom, ki vam bo pomagal pri uresničevanju sanj. Ljubezensko so vam nakazane povezanost, romantika in željnost. Popolne povezave vam ne bodo ravno tuje. Ljubezenski vodniki vam sporočajo, da so globoko v vašem srcu odgovori, ki jih iščete. Naredite, kar se zdi dobro vam.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ljubezenski vodniki vas usmerjajo v dušne povezave, ki se vam lahko potrdijo kot že prisotne ali v duhovni obliki. Verjemite v svoje zmožnosti manifestacije, ki jo vodniki tudi podpirajo. Naredite korak v smeri finančne stabilnosti in varnosti, tako zase kot svoje najbližje. Zdi se, da boste svoje investicije ali načrte uveljavljali še kot bolj modre. Kot da boste zagovarjali in potrjevali svojo družinsko tradicijo. Vodniki vam v prihajajočem tednu nakazujejo neodvisnost, uspeh in finančno stabilnost.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ljubezenski vodniki vas usmerjajo k novim začetkom in dogodivščinam, pri katerih boste primorani zrasti oziroma bi lahko zaživeli še bolj strastno. Ne pozabite, da se pa vaše znamenje vseeno lahko znajde pred pravico karme, zato bo marsikdo v tem tednu plačeval tudi karmični dolg. Pomembna je resnica, sprejem življenjske lekcije in tudi posledic, ki ste jih priklicali ali ustvarili sami. Vaša notranja moč vam lahko pomaga, da prebrodite prihajajoče izzive. Le moč prijaznosti in odpuščanja vam bo omogočila, da zasijete točno takšni, kot ste.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Opustite preteklost in enkrat za vselej potegnite črto stvarem in ljudem, ki vas ovirajo. Ne glede na to, ali se tega zavedate ali ne, čas je, da konci omogočijo nove priložnosti za vas premik naprej. Da, čas je, da se premaknete naprej. Vodniki vam prinašajo sporočilo, ki govori, da nekdo na vas misli vsak trenutek in ga to tudi polni z lučjo. Ljubi vas …

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaša želja po iskanju pomena vašega življenja ali življenjskega poslanstva bo vse večja. Prepoznali boste tudi potrebo po premiku naprej. Zdi se, da boste izbirali najboljšo priložnost za spremembo. Kot da se boste spogledovali s tradicionalnostjo, tako z vrednotami kot vrednostmi … Ljubezenski vodniki vas usmerjajo k spoznanju, da je kritiziranje enega kot drugega za vaju pisana negativna sodba. Vajin odnos lahko čudežno transformirata ljubezen in sprejemanje drug drugega takšnega, kot sta.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden pred nami za vas predstavlja čas, ko boste primorani k reviziji vaše preteklosti v skladu s prihodnostjo. Le tako boste lahko prihodnost osvetlili na bolje. Razumeti je treba le vaše življenjsko poslanstvo, kar vam bo odprlo nove priložnosti, nove zaposlitve, nove poslovne projekte. Ljubezenski vodniki pa vam sporočajo, da zaprite oči in si povejte, da si zaslužite občutiti srečo in izpopolnitev. Dovolite si veselje, predvsem pa občutiti srečo, ne glede na vaše okoliščine.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.