090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za september 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v septembru! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

SPLOŠNO: Ozavestite svojo prisotnost. Ovrednotite jo, saj je vredna več, kot mislite. Nikar ne pozabite, da tudi vi soustvarjate.

DENAR: Svoje skrbi postavite za nekaj časa na stran, saj lahko prave odločitve sprejmete tudi kasneje.

LJUBEZEN: September je mesec novih začetkov ne glede na to, ali na novih ali starih temeljih. Nove avanture so vam na poti. Strastno izživite svoje sanje.

ZDRAVJE: Vaše zdravstveno stanje je močno povezano z vašim notranjim doživljanjem. Poiščite notranjo moč in marsikaj se bo izboljšalo.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

SPLOŠNO: Vse, kar se sveti, ni nujno zlato. Zato v mesecu pred nami prepoznajte namige Univerzuma, da ne boste po nepotrebnem skrenili s prave poti.

DENAR: Zaščitite sadove svojega dela, saj so pred vami spremembe in izzivi, ki jih ta trenutek še ne vidite. Previdnost ne škodi.

LJUBEZEN: Ozavestite, kaj podzavestno projicirate na okolico. Morda od tu izvira vsa ta negativa, ki ste jo začeli zaznavati v njej. Tudi nezadovoljstvo z drugimi je odsev vas samih.

ZDRAVJE: Zdravje izvira iz vaše sposobnosti zdravljenja sebe in drugih. Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? Storite to zdaj!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

SPLOŠNO: Sprejmite višjo moč Univerzuma, ki jo boste prejemali skozi situacije, ljudi in doživljanja. Bodite odprti in pretočni za energije.

LJUBEZEN: Izpustite končno vse tisto, kar mora oditi in zaradi česar k vam ne more priti tisto, kar je novo in pravšnje za vas. Ne dovolite si ponavljanja preteklosti.

DENAR: Želite več prelivov in varnosti, a pozabljate, da morda sami gojite nepotreben strah, ki se kaže kot blokada na vaši poti.

ZDRAVJE: Malce nadzora nad uživanjem hrane vam ne bo škodilo. Izogibajte se alergenom.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

SPLOŠNO: Za neke stvari, situacije ali odnose se vam počasi že izteka čas. Dobro premislite, kaj in kako boste karkoli storili. Ni več veliko časa za odločitve.

LJUBEZEN: Intuitivno veste, kaj je prav za vas, in se tudi zavedate, da imate dovolj moči, da rečete ne oziroma stvari zavrnete ob pravem času. Se poslušate ta trenutek?

DENAR: Za vse, kar se vam dogaja, so razlogi. Zakon vzroka in posledice je zelo močno aktiven. Boste vzeli vajeti v svoje roke? Umaknite se negativi!

ZDRAVJE: Prenehajte se zalagati z delom in preobremenjevati. Zaradi tega vam energija peša, posledično pa ne pozabite, da niste vedno sami. Pazite na hrbet!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

SPLOŠNO: Opustite verovanja v sisteme, ki vam ne služijo več. Neki dogodek bo lahko za vas življenjsko sprejemljiv. Nove priložnosti bodo lahko res neverjetno pozitivne.

LJUBEZEN: Drug v drugem poiščita kotičke, kjer lahko postaneta enotna, neskončna. Posledično bosta našla blišč, ki si ga želita … Skupaj!

DENAR: Opustite preteklost. Z njenim koncem se vam odpirajo nove priložnosti, saj je vidno, da ste na tem področju primorani napredovati. Stopite iz cone udobja!

ZDRAVJE: Ko se rešite stresa, se boste tudi bolje počutili. To veste, vendar pa morate to tudi upoštevati. Živčne reakcije bodo v ospredju.

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

SPLOŠNO: Ne glede na vaš spol bo v ospredju ženska energija. Morda iščete več topline in ljubezni ali pa ste preprosto preveč radodarni z njo. Raziščite.

LJUBEZEN: Saj veste, da vas nič ne more ustaviti, če se tako odločite. Kaj čakate?

DENAR: Ne dovolite mamljivim izzivom, da vas zapeljejo v skušnjavo. Takrat vam finančne energije ne bodo več tako zelo naklonjene. Pazljivo!

ZDRAVJE: Ko boste ustavili svoj korak, boste občutili več energije in bili tudi bolj umirjeni. Pazite na kardiovaskularni sistem.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

SPLOŠNO: Vzemite si čas in premislite, ali res razmišljate dovolj o neki zadevi, odnosu ali morda odločitvi.

LJUBEZEN: September bo mesec romance, zato si dovolite, da vas zadene Amorjeva puščica. Pozitivno naprej!

DENAR: Nekaj je treba spremeniti, še posebej če se zavedate, da ne ravnate prav. Kot da lahko naletite na blokade ravno tam, kjer jih najmanj pričakujete.

ZDRAVJE: Sprejemanje ni pomembno samo za vaše razmišljanje in lažje dihanje. Pomembno je tudi za vaše zdravje, saj ste lahko zaradi tega bolj občutljivi ravno v prebavnem sistemu.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

SPLOŠNO: Ujeli se boste lahko v kaos in konflikte. Pazite, v kolikor vas nekdo drug želi povleči v nekaj, za kar niste dolžni, še manj pa krivi.

LJUBEZEN: Preteklost je za vami. Odpira se vam novo poglavje, zato ohranite upanje, da se vse le ne more ponoviti, še posebej če se zavedate svoje vrednosti.

DENAR: Če boste verjeli vase in pustili tudi času, da naredi svoje, boste dosegli svoje cilje. Pazite se lažnega opolnomočenja takrat, ko preprosto niste opolnomočeni. Samozaupanje je lahko tudi vaša blokada napredka.

ZDRAVJE: Ko ozdravite odnose, boste razbremenili tudi svoje srce ter svoj hormonski sistem. Se je res vredno toliko obremenjevati za stvari, o katerih poznate svojo resnico?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

SPLOŠNO: Z vetrom prihajajo tudi spremembe, ki vam lahko dajo zagon, da naredite ogromne, nepričakovane premike. Ne pozabite, da vaša intuicija vam govori resnico, ego pa laž … Kaj boste izbrali?

LJUBEZEN: Ste morda vi skrivnostni oboževalec ali pa ne veste, da imate tudi vi nekoga, ki vas opazuje. Nekdo do vas čuti več, kot mu dovolite. Dobro premislite premike naprej!

DENAR: Bodite modri v svojem delovanju. Namenite več pozornosti drobnemu tisku, predvsem če si izposojate denar! Bodite prijazni, a previdni!

ZDRAVJE: Odprite zgornji del čaker, saj Univerzum za vas pripravlja več energije. Jo boste sprejeli in si pustili delovati v smeri samozdravljenja? Ste del božanske energije. Premislite, ali se morda le ne smilite sami sebi.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

SPLOŠNO: Nekaj ali nekdo je za vami, zato si vzemite čas zase in se dobro naspite. Naredili ste, kar ste lahko. Sedaj so drugi na potezi. Bodite sprejemajoči in se cenite!

LJUBEZEN: Vaše ljubezensko področje bo lahko doživelo transformacijo. Vi se morate odločiti le, ali boste to sprejeli ali pustili … Vedno ne razmišljajte samo z razumom, ampak tudi s čustvi. Morda je čas, da začnete obratno.

DENAR: V situaciji glede financ morate preprosto postati močnejši in se pogosteje odzvati s prijaznostjo ter ljubeznijo. Rane pozdravi čas.

ZDRAVJE: Poskrbite za dovolj velik vnos tekočine, natančneje vode. Vaš način življenja vas lahko bolj kot k hidraciji spodbuja k dehidraciji! Pazite na migrene.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

SPLOŠNO: Obetata se vam med in mleko. Pa vendar ne pozabite, da karkoli počnete, tudi to slej kot prej izgine. Bodite nekoliko preračunljivi. Nekaj pustite za stare čase in vedno ne dajte vsega naenkrat od sebe, ker se takrat počutite dobro!

LJUBEZEN: Vaše sanje se lahko kmalu uresničijo, saj je za vas čas manifestacijskih čudežev. Zaupajte srcu in sledite vodnikom. Gotovo vas pripeljejo tja, kamor si želite. A počasi!

DENAR: Ko zaupate intuiciji, se vedno vse izpelje dobro. A kaj, ko vas lahko preizkuša ego, zato pazite, da premislite o posledicah, preden karkoli naredite!

ZDRAVJE: Zmanjkuje vam energije. Pojdite na preventivni pregled, saj vam konec koncev telo pogosto odgovarja samo na blokade višjih stanj vašega telesa. Previdno!

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

SPLOŠNO: Kdor ima sanje, ima vizije. Kdor ima vizije, je bolje motiviran za svoje delo. Morda vam pa ravno v tem mesecu uspe izpolniti nekaj, kar se vam zdi tako zelo nedosegljivo!

LJUBEZEN: Smeh je pol zdravja in pogosto združuje ljudi. Vam to manjka v vašem odnosu? Ne pozabite, da je ljubezen najboljša zdravilka.

DENAR: Prejeli boste neko informacijo, ki vam bo lahko v veliko pomoč v premikih na tem področju. Nikar vedno sprejemati vsega z negativo ali obupom. Ko boste govorili resnico prijazno, lahko pomoč prejmete veliko hitreje, kot jo pričakujete.

ZDRAVJE: Pazite, kako se prehranjujete. Maščobne celice niso vedno vidne. Poskusite uživati malo več organske hrane in več pozornosti nameniti svojim jetrom.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.