090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (11. – 17. 9. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Kot se bodo poslovili retrogradni Merkur in njegove blokade, bo napočil čas, da marsikaj, kar vam več ne služi, dokončno pustite za seboj. Zdi se, da je čas naklonjen vaši karieri, v kateri lahko dosežete marsikaj želenega.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Ko razmišljate o prihodnosti in ko delate v tej smeri tudi korake, ne pozabite na stvari, ljudi ali situacije pogledati dolgoročno. Neka naloga, projekt ali odnos je ta trenutek obremenjujoč zaradi vpliva drugih vzrokov, a vendar ohranite potrpežljivost. Videti je, da so dobre stvari na poti.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Doživeli boste aha trenutek, v katerem boste našli rešitve za vaše težave. Kot strela z jasnega se vam lahko pojavi pomoč, ki vas bo razbremenila. Ne bodite vedno toliko obremenjeni s tem, kaj drugi mislijo o vas in koliko jim dolgujete ali oni vam … Nekega sodelovanja je lahko konec, in to zelo hitro.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Iskrene čestitke, saj vam teden prinaša neverjeten uspeh, napredek ter izpolnitev sanj. To je nakazano, vendar pa je odvisno tudi od vas in od tega, koliko ste dejansko pripravljeni na svobodo v vseh smereh. Pazite, da ne boste kupili mačka v žaklju, ki si ga boste prodali kar sami.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kot da ste zemeljski angel, ki bo prejel krila in poletel v višave. Zdi se, da vam bo uspelo prestopiti meje vašega horizonta, kar v prenesenem pomenu lahko predstavlja tudi premik gora. Vaša kreativnost je lahko na višku, zato le očistiti spodnji del čaker … Čas je!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ujeli boste zadnji vlak in spremembe, ki so vam že na poti, se bodo končno zgodilo. Kot da boste prejeli nekaj, kar ste dolgo čakali in za kar ste dolgo delali. Težki časi so za vami; oddahnite si in naberite novih moči. Kdor želi spremeniti lokacijo bivanja, je zdaj še posebej ugoden čas!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vzemite si čas zase in se za opravljeno delo tudi nagradite. Ni se vam treba vedno ozirati na druge in skrbeti za njihove vizije. Samozaposleni imate tudi dobro postavljene energije za uspeh. Poskrbite pa za dobro izkoriščen prosti čas.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Za prave razloge le naredite dobre stvari. Kot da boste primerjali staro in tradicionalno z novimi pristopi, ki jih konec koncev le preverite, če delujejo tudi za vas. Ne čudite se, če vas energije povežejo z duhovnimi ljudmi.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Končno že sprejmite dejstvo, da se vse zgodi s pravim razlogom in kot neka lekcija ali izkušnja. Preštejte svoje darove in nikakor ne pobegnite v kot slabe samozavesti, saj je zdaj čas, da svojo okolico negativizma spremenite v pozitivo. Če se boste predolgo zapletali v skrbi in strahove, vam bo to lahko služilo le še kot lekcija.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ustavite se in si nikakor ne dovolite, da sledite potem, za katere veste, da so enosmerne in neučinkovite za vas. Za vas so nakazani dogodki, ki vam lahko spremenijo življenja. Neka situacija vas resnično vodi k čudovitim priložnostim. Noreti res ni treba …

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če menite, da imajo prav, jim sledite, a se boste samo blokirali. Pomembno je, da komunicirate jasno in radovedno, saj potrebujete nekaj, kar ima pomemben vpliv na vaše odločitve. Neverjetne nove ideje vas lahko vodijo k uspehu …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Odprite končno vrata ljudem iz vaše preteklosti in se dogovorite o vsem, kar je ostalo odprtega. Bežanje ne vodi nikamor, zato ne dopuščajte negativnemu, da se preveč razširi. Nekaj lahko izveste na čuden način …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.