090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. – 24. 9. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Nekaj se bo dogajalo na čustvenem področju, kjer bo treba zaupati in dejansko poslušati svoje srce. Kot da boste prejemali notranje signale intuicije, kjer bo zaupanje odigralo pomembno vlogo. Morda preveč skrbite za druge, zato premislite. Amazonit je kristal, ki vam bo pomagal skozi dneve težjih mešanih občutkov.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V tednu pred nami bo za vas močno pomemben tukaj in zdaj. Nakazano vam je, da boste lahko gojili boljše odnose, tako intimne in poslovne kot partnerskega. Tako boste lahko prejeli tudi odličen nasvet, ki prihaja iz srca. Kot da boste se ujeli tudi med kulturnim in kreativnim okoljem … Pirit je kristal, ki vas podpira v energijah Marsa.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pri nepričakovanem obilju, tako finančnem kot ostalih oblikah, bo za vas pomembna intuicija, ki se bo razvijala skozi dogodke. Videti je, da je čas, da zablestite v svojih vodstvenih spretnostih. Ne čudite se, če prejmete podporo ali nekoga, ki vam je vzor ali vam pomeni veliko. Aquamarin je kristal, ki vas bo vodil skozi energije vodnih elementov.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dobro premislite, ali si niste naložili preveč dela na glavo, posledično pa tudi prevzeli iz okolice skrbi, ki niso vaše. Vse se vam dogaja naenkrat, ne glede na vaše sposobnosti multipraktika. Uspele vam bodo še tako težavne naloge, a ne pozabite, da skozi nenadne dogodke prihajajo tudi spremembe za vas … Ne pozabite na pomembnost vaše usmeritve!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dovolite si biti sprejemajoči. Nikakor ne odstopajte in se obračajte stran od tistega, v kar verujete ali kar ste si preprosto začrtali. Videti je, da se boste primorani tudi postaviti zase. Kristal Črni turmalin vam bo usmerjal tudi energije Plutona, ki bo pripomogel k vaši regeneraciji. Pa saj to potrebujete, kajne?

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Očistite se neke navezanosti, ki vas blokira, saj imajo načrti, ki ste si jih zastavili, dobro predpozicijo uresničitve. Neverjetne ideje, vas lahko vodijo k nagradam in tudi napredku, po katerem tako močno hrepenite. Pomembno je, da ne pozabite na svoje blagoslove in hvaležnost. Labradorit vam bo skozi južni vozel zagotovo pomagal pri postavljanju meja.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Samo globoko ozaveščanje vam bo pomagalo pri spremenjenem pogledu na situacijo, kjer je potrebna vaša pozornost. Poglejte na neko situacijo ali odnos z vseh možnih koncev. Videti je tudi, da nekaj lahko zastane za določen čas, kjer pa le poskrbite za očiščenje svoje Sakralne čakre s pomočjo Sončnega kristala. Ko nekaj čaka na svoj čas, je to čas vašega napredka.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

S pomočjo Rdečega Jaspisa si boste lahko okrepili svoje prepričanje, ki ga gojite. Če bi bolj in močneje verjeli vase, bi mi verjeli, da imate vse, kar potrebujete za vaš napredek. Razmišljati o moči in sebe postavljati na piedestal moči je takrat popolnoma brez smisla. Vaše samozaupanje pa vam lahko predstavlja ključ za odpiranje vrat še tako nemogočega …

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Z vami v nov teden lahko preprosto vstopi Rožnati ahat, ki vam bo preko grlene čakre pomagal pri izražanju vaših občutkov, besed in misli. Videti je, da vas želi opogumiti, saj bi lahko naleteli na izzive, ki vas bi lahko zamajali. Pomembno je, da komunicirate jasno in direktno. Neverjetne ideje pa tako lahko pridejo lažje do realizacije. Samozavest in samozaupanje!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Malahit vam bo skozi energije Urana pošiljal energijo srečnosti. To pomeni, da uredite svoje skrbi za zdaj, saj lahko marsikatero odločitev izpeljete kasneje, kot je videti sedaj. Občutek sreče naj vas spremlja, podkrepite pa ga s kakšno meditacijo ali nečim, kar vas preprosto osreči. Več počitka, morda oddih je prava rešitev.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Puščavski jaspis vam obljublja energije razrešitev ali rešitev. Kot da boste primorani zaščititi ali zagovarjati svoje plodove preteklega dela. Pripravite se tudi na možne izzive, ki jih je to delo prineslo kot posledica. Imeli boste lahko z nekom tudi globok pogovor, med katerim le bodite to, kar ste.  Morda je le vprašljiva tudi prihodnost.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ko boste verjeli vase, bodo tudi pravi ljudje verjeli v vas in vam hranili vašo radovednost, ki vam jo spodbuja in obljublja Apofilit skozi energija Jupitra. Videti je, da boste prepoznali in uravnovesili svoj čas za prosti čas in čas za delovne obveznosti. Zdi se, da vam bo uspelo razčistiti dolgove preteklosti.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.