090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (25. 9. – 1. 10. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami od vas preprosto zahteva, da prisluhnete svoji intuiciji, svojemu srcu. Zdi se, da boste prejeli intuitivne signale, ki vas bodo vodili do ciljev, ki ste si jih zastavili. Lahko si vzamete tudi čas in preverite svojo skrb do drugih. Naj vas ne preseneti, če skrbite preveč …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vaše pretekle manifestacije od vas zahtevajo preprosto samo eno: da z optimizmom zrete v prihodnost, kjer boste prejeli potrditve, da bo vaše trdo delo preteklosti poplačano v prihodnosti. Vaša kreativnost naj se izraža, bodite pa dostopni tudi do vseh tistih, ki z vami delijo svoje sanje. Vaš napredek vas lahko odpihne v višave …

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ljubezenske note vam bodo igrale v duši, občutek zaljubljenosti pa bo lahko tako tudi intenzivnejši. Lahko bi se zaobljubili do nekaj ali nekoga, če je to vezano na druga področja, lahko predstavlja vaše odločitve. Ne obupajte, ne glede ali gre za vaše osebno ali poslovno partnerstvo.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne domišljajte si stvari, ki ne obstajajo. Tako si tudi ne dopustite, da se ulovite v iluzije ujetosti v nekoga ali nekaj. Pazite, da se ne boste preveč predali za materialne stvari ali zadeve, saj se boste tako še bolj ujeli v strahove in dvome, ki vas tako ali drugače že dobro najedajo. Ne glede na področje, zdaj je čas prizemljitve.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaša situacija, zadeva ali odnos za razrešitev potrebuje nekoga, ki je profesionalen in objektiven. Morda boste primorani spregovoriti pred širšo publiko v smislu več kot treh ali štirih oseb.  V partnerstvih se lahko razvijejo nečustvena ali nezadovoljiva občutja.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Skozi novo priložnost nekega odnosa, ne glede na to, ali je star ali nov, boste imeli priložnost čustvene izkušnje ali izkušnje odnosa, saj ni nujno, da je vezano na čustveni nivo. Prejeli boste lahko povabilo na neki dogodek, kjer boste prepoznali ali celo spoznali pravega prijatelja ali prijateljico, s katerim ali katero boste lahko delili svoje skrivnosti.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot da potrebujete pogum, da boste prepoznali, koliko in kaj vse ste sposobni. Prevzemite odgovornost do svojega življenja in več kot pol svojega uspeha ste že manifestirali. Resnično vam lahko uspe, tudi nemogoče, a bistvo ne pozabite. Odločitve so v vaših rokah … Pa saj to veste, kajne?

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Morda je čas, da do okolice postanete bolj odprti in srkajoči, kar se tiče lekcij, izkušenj ter znanja. Bodite asertivni in tako boste vedeli, točno kaj storiti ob pravem trenutku. Videti je, da vam bodo pomagali in priskočili na pomoč tudi drugi.  Morda prepoznate tudi vrednost nekoga, s katerim sodelujete.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ko potrebujete pomoč, preprosto prosite zanjo in jo poiščite. Sedaj je pravi čas, da to storite in spreglejte, da morda sedaj ni ravno čas, ki bi vam ponujal večje ali velike priložnosti s področja posla. Morda bi vas lahko življenje izzvalo ali preizkušalo ravno na področju, ki vam veliko pomeni. Pazite, mislimo na denarne zadeve …

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Z družbenim življenjem se malce omejite ali raje distancirajte, saj potrebujete skoraj da že ne mentorja, ki vam bo pomagal razreševati situacije ali zaplete vašega življenja. Morda ste se izgubili v materialnem svetu, zato se ne čudite, če se boste ujeli v spogledovanju tudi s spiritualnem. Poslušajte svoj notranji glas …

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Zaupajte vase in dovolite si, da vam čudoviti ljudje lahko preprosto pomagajo. Ne imejte slabe vesti, če veste, da ste tudi vi pošteno pomagali drugim in sodelovali z njimi, ko jim je bilo najtežje. Malce delujte v smeri ravnotežja med delom in domačim življenjem.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V domačem okolju boste lahko našli ravno tisto, kar si želite. Čustveno izpopolnjeno življenje, na katerega pa le pazite, da nima prekratkega roka trajanja. Ne pozabite, ostanejo vam tudi vaši pravi prijatelji, ki jim lahko zaupate. Ne slepite se, niste sami, samo bodite tudi dobri prijatelj sami s seboj.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.