090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (2. – 8. 10. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prvem tednu oktobra ste lahko pomirjeni. Nakazan vam je splet okoliščin in dogodkov, kjer energije podpirajo realizacijo vašega načrta oziroma načrtov. Neverjetne ideje vas vodijo k nagrajevanju in pohvalam, po katerih morda tudi sami hrepenite. Preprosto bodite hvaležni za vse, kar posedujete.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Morda ste že ali pa se boste znašli v situaciji, dogodku ali odnosu, kjer bo treba spremeniti smer, v katero gledate. Morda premalo cenite sebe ali svojo vrednost, ki jo premorete in jo želite deliti z drugimi. Ne rinite z glavo skozi zid. Raje si vzemite čas za mirovanje in opazujte marionete v sistemu.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ste v situaciji, v kateri vam je odsvetovano nespametno ravnanje in izzivanje usode. Vnesite več modrosti v svoje delovanje, še posebej če je vaša relacija bolj izkušena. Potrebno je biti pozoren na malenkosti, saj vas ne glede na to, koliko ste prijazni do okolice, lahko veliko stanejo. Previdno, saj se vam gotovo že nekaj časa oglaša tudi vaša intuicija.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čas je, da se nekoliko bolj posvetite svoji okolici, ki ste jo v preteklosti morda kar malce zanemarili. Situacija od vas zahteva zrelost, zato si dovolite, da iz nje izstopite bolj izkušeni in modri. Pravi izraz bi tudi bil bolj zreli. Če ste utrpeli izgubo ali izdajo, verjemite, da tudi ta bolečina skozi čas izgine.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas je za delovanje, prevzem odgovornosti in sledenje vašim ciljem. Zavedajte se, da premorete dovolj moči kreativnosti, ki jo lahko preprosto izrazite brez kompleksov. Vaš uspeh stremi in vas vodi k želenemu, pa tudi v lepši, boljši način življenja. Luksuz vam ne bo ravno tuj, a po pameti …

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Pravijo, da če te boli, se pojdi udarit tja, kjer si se prvikrat. Tako je lahko tudi v vašem primeru, saj je videti, da se razrešitev nahaja ravno v težavnosti situacije ali dogodka, morda odnosa. Ozavestite težo bremen na svojih ramenih. Morda celo spoznate, koliko balasta sploh ni vašega. Konec bo vaših morebitnih zasvojenosti ter soodvisnosti … Dihajte s polnimi pljuči!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Preprosto se prepustite modremu odločanju in delovanju vaših vodnikov ter energij. Preseneti vas lahko kakšen nepričakovan priliv ali možnost zaslužka denarja. Lahko boste prejeli tudi zaupanja vreden nasvet ali pomoč od drugih, ko boste to najmanj pričakovali. Poslovno se lahko začnejo pozitivne spremembe …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Bodite praktični s tistim, kar ste dosegli. Morda je modro, da ozavestite tudi svoje spoštovanje do lastnega dela. Imeli boste priložnost, da se izkažete v tistem, kar govorite ali delate. Dokažite, da ste resnično sposobni več in boljše. Morda boste prepoznali oporo in podporo tudi v osebi iz vaše okolice, da boste lažje dosegli začrtano.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čas je, da se malce sprostite in zaživite življenje bolj optimističnih energij. Zabavajte se in pokažite svojo sposobnosti, kako dobro lahko usklajujete zasebno življenje z delovnimi obveznostmi. Kar se mora, se pač mora, a vi veste, da ste podobni multipraktiku, ki lahko naredi dobro tudi več stvari hkrati. Ne obupajte!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaših blokad je konec. Energije so optimistične za vas, vse tenzije blokad pa za vami. Imate proste roke, da lahko dosegate svoje želje in cilje, saj vam je nakazana nepričakovana sreča. Včasih imate pač več sreče kot pameti, a pomembno je, da se vam napredek lahko kaže tudi v materialni obliki. Bravo, uspelo vam je!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Preteklost se vrača in morda tudi vašemu znamenju povrne osebe iz preteklosti. Kakšno zgodbo prihodnosti vam piše, se trenutno ne da opisati. Pomembno je, da se boste v tem tednu lahko veliko ukvarjali ali pa se boste bili primorani ukvarjati s svojim notranjim otrokom. Pazite na vaše razmišljanje, saj ni vse tako črno, kot se vam zdi. Bodite iskreni do sebe.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Končno izpustite ljudi, situacije in stvari, ki vam ne služijo več. Odložite rožnata očala brez občutka krivde ali slabe vesti. Čas je, da greste po svoji poti življenja naprej, zato ni čudno, če boste močneje osredotočeni na poslovni del življenja. Morda sledijo nova poznanstva, pri katerih pozornost usmerite na njihove statuse. Ločena oseba ali vdova vam prinaša posebno sporočilo.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.