090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (9. – 15. 10. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vaš življenjski namen le opolnomočite in vse skupaj bo postalo veliko lažje, boljše ter naprednejše. Videti je, da boste imeli priložnosti novih začetkov, a ne smete pozabiti tudi na samozaupanje, ki pa se vam je lahko v zadnjem času nekoliko omajalo.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čustveno področje bo deležno veliko pozornosti, zato se nikar ne čudite, če prepoznate ljubezen, ki bo spominjala na večno. Ne glede na status odnosa se odločajte za izbor s srcem. Posledično boste tudi boljšega zdravja.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ni več časa za procesiranje. Čas je, da se začnete delovati samozavestno, posledično pa sprejemate tudi moč energij, ki vam bodo pomagale narediti prave odločitve. Ne bodite zmedeni, saj vam bo premočno analiziranje stvari ter dogodkov prej škodilo kot koristilo.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Neodločnost je tista, ki vas ovira in drži nazaj. Ne iščite krivcev v okolju, temveč se raje odločite in izberite tisto, kar je najboljše za vas. Vedno ni treba zadovoljevati tudi okolice. Lahko se počutite tudi ujeti med svojim intelektom in čustvi. Premislite!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Prihajajo vesele novice, vezane tako na kariero, vaš napredek kot izobraževanje, če imate še študijske obveznosti. Dobro premišljeni načrti se bodo izpeljali več kot odlično. Zdi se, da samo potrebujete nekaj ali nekoga, ki vas malce potisne naprej. Le pogumno!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Imejte potrpljenje in nikar preveč ne skrbite. Včasih je potreben tudi čas, da se sami regenerirate in preprosto počivate, preden naredite korak naprej. Preudarno investirajte svoj čas in denar. Saj veste, vedno vsega le ne moremo nadoknaditi.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Dajte, poiščite intelektualno rešitev za svojo situacijo ali težavo. Čustva v takšnih primerih niso vedno zaželena, saj vam onemogočajo jasno sliko. Stopite iz svojih okvirjev in na problem poglejte objektivno, saj je potrebno hitro in odločno delovanje. Nenadne in nepričakovane spremembe so na obzorju …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nepričakovan priliv denarja, novic ali nasvetov bo prišel s strani, na katero morda sploh ne pomislite. Pustite se presenetiti, saj vam je nakazan uspeh pri projektih. Bodite tudi hvaležni, saj so vam poslovno nakazane spremembe v karieri, ki prinašajo veselje.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Več praktičnosti v vašem delovanju, skupaj z vašim spoštovanjem, vam prinaša napredek. Možnosti, da kreirate vse boljše in lepše, vam bodo na dlani. Kot da imate priložnost srečati ali spoznati nekoga, ki vam bo pomoč pri realizaciji vaših sanj.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Več ko boste vnašali veselja v vse, kar počnete, bolj se vam bo zdelo življenje vrednejše. Kot da boste magnet za multipraktično delovanje in usklajevanje prioritet z delom. Res ne cenite tistega, kar imate? Vaše sposobnosti multipraktičnosti?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaših blokad in zavračanj bi moralo biti konec, če le ne boste trmasto vztrajali tam, kjer za trmo ni prostora. Nepričakovana sreča se vam nasmiha, ne glede na to, ali gre za nov avto, potovanje ali denar … Bodite optimistični in verjemite, da zmorete!

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vse bi se moralo popolno odvijati po vaših načrtih. Neverjetne ideje bodo tudi vodile k nagradam in pohvalam, po katerih tako močno stremite. Postajate zrelejši skozi življenje in tudi to je lahko eden od vaših blagoslovov. Bodite odprti, vedri, takšni kot ste..

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.