090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Angelski horoskop za november 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v novembru! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Angeli vas v mesecu pred nami želijo spodbuditi, da se nikakor ne ustavite. Četudi je morda odgovor na vaše pomembno vprašanje negativen, to še ne pomeni, da ne potrebujete hvaležnosti za vse, kar posedujete. November vam obljublja občutje miru ter veselja, predvsem pa bolj dejavno osebno življenje …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Angeli vam sporočajo, da je sedaj odličen čas za vaš napredek in uspeh! Kot da vam zmanjkuje zaupanja vase, v situacijo ter vse vpletene. Vzemite vse skupaj v premislek, poiščite boljše rešitve, a ne pozabite, da se vam nikamor ne mudi! Prosite angele, naj vas vodijo. Mesec vam je naklonjen!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kakršna koli situacija je s strani angelov potrjena kot napredna. Torej vse skupaj napreduje. Pa vendar, preverite svoje cilje, ki prihajajo iz različnih možnosti, in pazite, da se ne zapletete s preveč ambicioznimi ljudmi. Nekje do konca leta bo vse skupaj bolj jasno!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čustveno in mentalno ste pripravljeni na nove priložnosti, ki se vam lahko zgodijo ravno v novembru, saj je videti, da vam nekaj lahko dodobra zamaje tla pod nogami, saj se lahko nenadoma zaljubite. Zelo je pomembno, da ostanete prizemljeni …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Polni ste lahko stresa, kajti stvari ne bodo ravno tekle po vaše. Potrebna bo dobra samodisciplina, a po drugi strani boste imeli razloge za vaše veselje! Izberite smer, pri kateri boste upoštevali le svojo intuicijo. Krepite svojo intuicijo in pazite na svoj ego!

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Nehajte skrbeti! Razlog se skriva v vaših priložnostih uspeha, ki vam prinaša tudi občutek želene svobode. Odpustite sebi in vsem vpletenim, kajti samo tako boste lahko napredovali tudi v osebnem življenju! Še enkrat: ne skrbite!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Se zavedate, da se manifestacija vaših želja lahko uresniči hitreje, kot mislite? Angeli vam sporočajo, da je izpolnjevanja želja odvisno od vašega verovanja in dajanja priložnosti, da se bo zgodilo v bližnji prihodnosti. Se ne bi v novembru naučili izpustiti stvari, da se to lahko zgodi?

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Morda prejmete v novembru za vašo najbolj perečo stvar pritrdilen odgovor! To se morda res ne bo ujemalo s posamezno dušo, a vendar je treba opustiti vse, kar vas obremenjuje, saj ste pod stresom ravno zaradi preobremenjenosti. Uspelo vam bo vse urediti, morda ne naenkrat, a vendar … Nenadne spremembe in dogodki vas spremljajo skozi mesec!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vse, kar se zgodi, se zgodi z razlogom! Zato ni čudno, da vam tudi angeli sporočajo, da je v mesecu pred nami vse odvisno prav od vas samih in da bo treba narediti več akcije! Umaknite se od negative, tako od razmišljanja kot od negativnih ljudi. Razrešite najprej tisto, kar vas najbolj skrbi in plaši. Zberite se!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V prihajajočih nekaj tednih prihaja k vam nekaj, kar nosi pritrdilen odgovor! Res pa bo treba v tekočem mesecu modro delovati in dajati več pozornosti na malenkosti nekega odnosa, dogodkov, situacij. Bodite prijazni do sebe in drugih, saj si boste tako lažje odpirali vrata lastnih potrditev in uspeha!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Odprite srce ljubezni, četudi je november! Velike in vesele spremembe vam obljubljajo angeli, zato je treba ostati pozitiven vse do konca vaše poti! Imate možnosti novega romantičnega razmerja ali obnovitve starega! Ne čudite se, če vas bo vleklo v duhovne vode.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Bodite odprti in sprejemajoči za dogodke, ki so vam pisani za november! Dobro premislite, preden se odločite za dokončno odločitev. Kljub vsemu je vaših blokad lahko konec! Pokličite in prosite angele za pomoč, saj vas čaka tudi nepričakovana, nenadna sreča! Se boste prizemljili?

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.