090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (11. – 17. 12. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Uporaba modrosti bo v prihajajočem tednu ena redkih vrlin, ki vam bo močno pomagala, preden stopite v akcijo. Bodite malenkostni, še posebej glede podrobnosti, ki nosijo največjo vrednost. Na prijaznost pa nikar ne pozabite, saj bo odpirala še tako trdno zapahnjena vrata …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Melodije čustev vam lahko v prihajajočem tednu zamajejo tla pod nogami. Zaljubljenost vam ne bo tuja, le omajala vam bo stabilnost. Videti je, da če ostanete prizemljeni, se boste sami dobro zaščitili pred padci. Žal nam ni vedno vse dano tako, kot bi si želeli. Pazljivo!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Nehajte se skrivati v ozadju in zasijte s svojo edinstvenostjo. Dovolite si novih lekcij in izkušenj, predvsem pa pustolovščin. Dokler živimo, se učimo … Zaupajte si, kajti zmorete in premorete dovolj moči ter pameti, da dosežete marsikaj.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dobro premislite, kajti obstaja gotovo boljša izbira kot tista, ki se vam ponuja na hitro. Vzemite si čas za premislek, saj stvari ta trenutek ne vidite dovolj jasno. Ne bežite pred resnico, ampak se z njo čim prej soočite … Lažje vam bo in tudi rešitve boste našli hitreje. Pustite ali vzemite!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Če bi ozavestili, da imate vse, kar potrebujete, vam bi gotovo bilo prizaneseno marsikaj, česar vam ni potrebno doživeti. Ne mislite, da ste močni takrat, ko niste. Slabše samozaupanje je tisto, kar vas drži stran od tistega, kar si želite. Pa saj zmorete prizemljenost. Ne pozabite nanjo!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če ste zmedeni, ne vidite vsega takšnega, kot je. Če ste zmedeni, težje vidite priložnosti, ki vodijo k tistem, kar si želite. Nič in nihče ni samoumeven, vključno z vami, zato le spremenite svoj odnos. Razmislite, ali morda niste nezadovoljni s svojim življenjem.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Želja po bolj izpolnjujočem življenju bo morda tedenski cilj, ki si ga boste podzavestno zadali. V marsičem boste spoznali, da je čas, da se premaknete naprej, iz okvirjev svojih omejitev. Ne bojte se izbrati tistega, kar vam lahko prinese velike spremembe v življenju.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Opustite sistem delovanja ali razmišljanja, za katerega že (pre)dolgo veste, da vam ne ustreza ali vam pa ne služi več. Dovolite si doživeti pomemben dogodek, ki vam bo spremenil življenje, saj vam bo prinesel tudi izjemno priložnost za vas pomembne zadeve.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kaj ko bi začeli bolj verjeti vase in to pokazali tudi okolici? Okoli vas so čudoviti ljudje, ki bi vam radi pomagali. Ujemite ravnotežje med prostim časom in delovnimi obveznostmi, saj tako ne boste na nikogar pozabili in imeli red.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Razrešitev nekega težavnega odnosa, situacije ali dogodka je na poti k vam. Pa vendar, nehajte si tudi sami nalagati bremena na svoja ramena, še posebej če so v resnici bremena drugih. Preveč pozabljate nase, zato ni čudno, da spregledate možne zaključke odvisnosti od nečesa … Čas je!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če resnično premorete toliko ljubezni, se le odprite svoji okolici in jo ponudite tudi njej. Morda boste spoznali, da lahko iz neke situacije, dogodka ali odnosa, ki vam je dal krila, izstopite še močnejši. Vse se pozdravi s časom, zato tudi na morebitno žalost poglejte tako.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ni lepšega kot prebiti trenutke z osebo, ki ji lahko zaupate, po možnosti v objemu romantike. Tako vam lahko tudi energije tedna ponudijo prav to, pa vendar ne pozabite, da boste najboljši nasvet vedno prejeli iz svojega srca. Veliko vam bo pomenilo druženje, še posebej v novih krogih …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.