090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. – 24. 12. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami bo za vaše znamenje odigralo pomembno vlogo ravno vaše srce. Prisluhnite mu, naj vas ne bo strah. Vsa znamenja intuicije in njeni odgovori je tisto, čemur lahko zaupate. Morda boste imeli več časa, da lahko pokažete svojo skrb za druge. Pazite le na ego, da vas ne preizkuša.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Spoznali boste, kako pomembno je, da spoštujete svoje delo in svoj napredek. Samo tako boste lahko svojo praktičnost izkazali v celoti. Morda se ne boste zavedali vseh priložnosti, a vendar jih bo na pretek, da pokažete, kako lahko stvari naredite še lepše. Na pot vam lahko stopi oseba, ki vam bo pomagala pri realizaciji vaših želja ali sanj …

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Milost in ponižnost, skupaj z vašo notranjo močjo, vam bodo omogočale premagati še tako boleče izzive vašega življenja. Pomembno vlogo bosta odigrala tudi vaša prijaznost, predvsem pa vaše odpuščanje. Dajte si priložnost, da zasijete, kako čudoviti ste …

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Zavedajte se, da vaš uspeh lahko pride samo s pomočjo vaše predanosti in samodiscipline, ki jo prav tako premorete. Morda je tudi to tisto, kar vam bo lažje omogočalo slavje vaših dosežkov, saj leto konec koncev gre proti koncu. Kot da boste v središču pozornosti in dogajanja …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas je, da stopite proti svojim sanjam, željam in hrepenenju. Naredite nekaj, kar vam bo razsvetlilo širino horizonta. Vaša kreativnost je vaše vodilo v prihajajočem tednu, saj vam bo odpirala še tako neznane, a upešne poti, če le jih boste hoteli videti.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

V obzir bo potrebno vzeti vse in vsakogar, kar se tiče neke vaše trenutne situacije, dogodka, možnosti. Združena stališča vam bodo tako omogočala tudi ustvarjanje boljših rešitev, ki jih potrebujete. A po drugi strani si le vzemite čas, saj se nikamor ne mudi in tudi hitenje vam prej škoduje kot pomaga. Pazljivo!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vsa dogajanja v prihajajočem tednu bodo bolj kot ne nepričakovana. Bodisi informacije, nasveti, pomoči ali celo nepričakovani prilivi. Nekaj, kar ste si izbrali, vam prinaša uspeh, vezan na vaše projekte. Imate tudi dobre možnosti in priložnosti za srečne spremembe v vaši karieri. Morda nova zaposlitev ali napredovanje?

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V tednu pred nami, je pomembno, da ste asertivni. To pomeni, da imate dober nadzor nad lastnimi čustvi. Nikar ne odstopajte od tistega, v kar verjamete. Pogumno se postavite zase, kajti življenje vas lahko ravno v predzadnjem tednu leta še dodobra preizkuša. Vi veste, da zmorete, kajne?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nikar ne skrbite in raje energijo usmerite v potrpežljivost, ki jo boste potrebovali. Vzemite si tudi čas za počitek, da vas k temu ne potisne vaše zdravstveno stanje, ki lahko zaniha. Dobro načrtujte svoj naslednji korak, po drugi strani pa tudi dobro investirajte svoj čas in denar!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Svoje resorje usmerjajte preudarno, pametno, modro. Poskušajte ujeti ravnovesje med zapravljanjem in varčevanjem. Res je, da je pametno pomagati tistim, ki so slabše sreče, a vendar ne nasedajte lažnim zgodbicam. Tudi vam denar gotovo ne pade na dlan, kajne?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Predzadnji teden leta lahko namenite inventuri in pregledu vseh preteklih dogodkov. Posledično jih ne pozabite primerjati s sedanjostjo, kar vam omogoča tudi boljše načrtovanje svetle, a nove prihodnosti. Spoznavali boste lahko tudi svoj življenjski namen, posledično pa zaključite z obsojanjem sebe in drugih.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kot da boste lahko bombardirani z novicami, ki vam prinašajo vrednost vašega praznovanja. Ne čudite se, če boste prejemali prek in prek raznorazna povabila, celo vabila na obletnice, poroke, rojstva itd. Ozrite se naokoli, saj so okrog vas tudi prijatelji, vredni vaše pozornosti ter skrbi.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.