090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Napoved za zadnjo noč v letu 2023

Odkrijte, kaj vam bo prinesla najdaljša noč v letu!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Silvestrski večer bo povezan z vašimi sanjami. Morda boste v mislih tavali tja, kjer si tako močno želite biti, ali pa jih boste preprosto doživeli. Zaradi takšnih energij boste lahko bolj občutljivi, zato se izmikajte konfliktom ali prepiranju. Sanje boste doživeli, ko bo pravi čas za vas …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energije večera vam znajo postreči z ne najbolj ljubimi dogodki, zato le pazite, da ne boste postali žrtev posledic. Spravite se k sebi in v leto 2024 vstopite z nasmeškom in srcem, polnim ljubezni. Bodite hvaležni za to, kar imate, saj je čas, da se začnete učiti iz svoje preteklosti.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vse se vam dogaja s ponavljajočimi dogodki, občutji ali situacijami. Zelo pomembno bo vaše zadovoljstvo, zato pazite, če boste pripravljeni oditi še iz tako dobre zabave zaradi drugih ali pa iz bolj nesrečnega okolja družine. Lahko se zgodi, da kdo tik pred zdajci odpove svojo udeležbo na praznovanju.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Večer, ko vam bo veliko pomenilo skupinsko delovanje oziroma sodelovanje. Večer, ko nikakor ne pozabite na ljubezen do sebe in posledično tudi do drugih. Energija posameznika bo tista, ki vas bo usmerila k presežku ali pa ne. Tu bo dobra predipozicija tudi za gradnjo vašega uspeha na določenem področju v prihodnosti.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Morda boste ena tistih dušic, ki bo primorana opustiti vse, kar ji več ne služi. Čas je, da izpustite tisto, kar mora ostati v preteklosti. Večer vam bo ponudil stabilno čustveno energijo, samozaupanje in notranje znanje, ki dodatno poudari vašo intuicijo. Energije niso slabe …

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kljub morebitni potrebni po samozdravljenju vaše duše je večer za vas nakazan kot uspešen. Očitno vsi ne boste praznovali doma, saj vam je nakazana pot, na katero stopite tik pred zdajci ali pa ste že na njej. Ta večer se vam lahko še bolj poudari občutek, da ste pripadni in da pripadate nekomu …

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Energije se vrtijo okoli vaše duše dvojčice. Ne glede na vaš status zveze se pazite energije trmoglavosti, ki vam ne bodo prinašale najboljšega. Pomemben za vas ta večer bo dobdober samonadzor. Možna so nesoglasja s starejšo moško osebo kot figuro očeta.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V najdaljši noči leta vam vaši vodniki le ne bodo obrnili hrbta. Prejemali boste znake, ki vas bodo usmerjali na pravo pot. Večer bi morali preživeti optimistično, zaupanja polno, samozavestni, prijateljski in močni. Iskrenost in motiviranost sta lahko tudi dodatek k vaši strasti, ki jo lahko močneje občutite.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Veliko dušic bo povezanih z energijami doma. Ne glede na to, ali boste doma ali drugje, boste hoteli občutiti domačnost. Ni čudno, da v novo leto lahko vstopite s stabilnostjo tudi na finančnem področju, blaginjo in zdravjem. Po navadi pravijo, da za vse začne doma …

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Silvestrovo bo za vas večer, ko bo morda najbolje, da poveste to, kar si mislite. Stojte za svojimi besedami in dejanji, zato premislite, preden spregovorite. Če boste imeli občutek, da vas energije večera izzivajo, nikakor ne odstopajte od svoje intuicije. Ego vas lahko odpelje po daljši poti do vašega cilja.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaše znamenje bo na zadnjo noč v letu ujeto v energije ljubezni. Bodisi jo boste izražali bodisi boste hrepeneli po njej. Večer boste lahko doživljali bolj strestno, tako da tudi izgorelost ni izključena. Preteklost je zapisala nekaj ran posameznikom, zato pazite, da se pred večerom poskušate otresti čim več stresa in obveznosti, če se le da.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Tako kot se vaša dvojnost pojavlja skozi celo leto, vam lahko zagode tudi v najdaljši noči leta. Veliko ribic se bo znašlo v različnih skušnjavah. Lahko boste celo obžalovali izpuščene priložnosti, vezane tako na življenje kot na ta večer. Pazite se, da vas iluzije in fantazije preveč ne opijejo. Pa srečno 2024!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.