090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za januar 2024

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v januarju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V januarju bi lahko spoznavali resnični pomen čustev, ki so del našega življenja. Za jasnejši vid ljubezni bo potrebno odpuščati zamere. Skozi mesec boste na vseh področjih dodobra okušali pomen vaše intuicije, kateri le sledite. S strahovi se soočite takoj. Za zdravje boste največ naredili s poglobitvijo vase in sproščanjem. Finančno se vam obeta dober mesec, kar se tiče dogovorov in njihovih izpeljav. Boste v gibanju.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čustveno se v januarju le prepustite bližini, ki je zelo pomemben del vsakega odnosa. Po drugi strani pa si dopuščajte v odnosu dovolj prostora. Priložnosti se vam bodo nizale kot po tekočem traku, zato lahko postopoma začnete opuščati obžalovanja. Zdravje vam bo očitno dobro ali bolje služilo, zato ohranite svojo pozitivnost. Pri financah pa le pazite, da moška oseba zrelejših let ne odigra pomembne vloge, v kolikor bi radi stvari izpeljali po svoje.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V odnosih se lahko pojavi refleksija, kar se tiče vašega ljubezenskega področja. Ne pozabite na prostor, zaupanje in vero, da se bodo stvari izpeljale v najboljši možni meri. Opustite preteklost in se raje osredotočajte na prihodnost. Nakazano vam je izboljšanje zdravja, a ne pozabite, da morate za to tudi sami kaj postoriti. Na finančnem področju lahko odigra pomembno vlogo bolj uglajena gospa ali oseba, ki je blizu denarja. Če imate namen vzeti kredit in podobno, je sreča na vaši strani.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vzemite si nekaj časa zase, saj vam tudi na čustvenem področju ne bo ušlo nič. Potrebujete čas zase in pozornost usmeriti bolj nase kot na druge. Mesec vas lahko obda z energijami strahu, dvomov in anksioznosti, zato ohranite dober samonadzor. Na zdravstvenem področju igra pomembno vlogo tudi vaše zaupanje, morda kot posledica padca vašega upanja. Finančno bi vam lahko bilo nekaj podarjeno, kar predstavlja tudi neke vrste obilja, in ni nujno, da je to denar.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čustveno vam je Amorjeva puščica prinesla skritega oboževalca. Bodite malo bolj pozorni, v kolikor želite izvedeti, kdo to je. Je pa res, da je dobro skrit med množico! Mesec za vas predstavlja napredek, aktivno delovanje in nenehni tempo. Videti je pot in tudi neke romance … Za zdravje si morda s pomočjo masaže dovolite dobro sprostitev. Finančno pa le poskrbite, da ne boste energije obilja sami potiskali vstran. Umaknite se od vsega, kar vam ne služi.

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kot da ste na poti nekje izgubili občutek za ljubezen. Mesec nakazuje vaše kritiziranje, nezadovoljstvo ter pesimistično vzdušje. Toda vse je minljivo, zato le nikar ne obupajte. Pri prehrani se izogibajte alergenom, saj je videti, da brez manjših sitnosti le ne boste izpeljali meseca. Finančno bi se lahko odločali glede nečesa oziroma imeli tudi uradne opravke, dokazovanja ipd. Pazljivo z uradnimi listinami!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne bodite zaletavi in ne hitite, pravijo energije za vaše čustveno področje. Dovolite, da se vse odvija po naravni poti, kar se vam bo tako ali drugače. V mesecu pred nami pazite, da se ne bi ujeli v energije apatije, izgubljali po nepotrebnem interes in podobno. Za zdravje boste največ naredili, če se boste začeli spogledovati tudi z bolj organsko hrano. Finance bi lahko bolj krožile med tistimi, ki ste v partnerstvih.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vedno ne morete razumeti, kaj je pomen vsega, kar se dogaja. Včasih je vpleten višji namen in proti temu ne morete nič. Kmalu bo posijalo tudi sonce za vas, kar se tiče čustvenega področja. Pazite, da se skozi mesec ne obnašate čustveno nezrelo ali se zapletate z nekom takšnim. Vaše zaupanje bo na majavih tleh. Za izboljšanje ali ohranitev zdravja le raziščite tudi druge možnosti. Na finančnem področju se lahko znajdete na križišču odločitev. Modro postopanje naj vam ne bo odveč!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čustveno vas bi lahko vleklo v odnose, ki dejansko več ne obstajajo, a obstaja spiritualna povezava. Nič ni narobe, vse je tako, kot mora biti. Mesec za vas nakazuje zametke uspeha ali napredka, celo za tiste bolj občutljive. Za kakršnokoli diagnosticiranje si morda poiščite tudi drugo mnenje. Zmoti se lahko vsak. Finančno bi se lahko obremenjevali z nečim, kar je odvisno od odločitev drugih. Bo ali ne bo, bo pokazal čas.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaše sanje bodo kmalu postale resničnost, vsaj kar se tiče čustvenega področja. Zaupajte srcu in sledite vodnikom tudi v prihodnje. Mesec vas lahko sooča z manipulativnimi energijami, izgubljanjem talentov ali pretkanosti. Za svoje zdravstveno stanje le hitite počasi. Finančno pa se boste lahko ujeli v veliko razmišljanje. Bodite modri v svojem delovanju in pri iskanju modrih rešitev.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekdo nenehno misli na vas in vam skozi telepatijo pošilja besed, ki pomirjajo. Ne, ne domišljate si. Čustvena povezanost je močna, zato tiste dušice, ki boste dobile novice o nosečnosti, čestitke. Harmonija je v zraku. Ne glede na zdravstveno stanje ohranite telesno aktivnost. S tem boste veliko pripomogli k svojemu zdravju. Finančno pa pazite, da ne boste nečesa okradeni ali prikrajšani. Previdno!

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čustveno ne imejte občutka krivde, če se je nekaj vleklo že dlje časa in se mora sedaj končati. V kolikor niste bili vi vodja, to pomeni, da se ne obremenjujte s tem, kaj bi morali. Bodite to, kar ste. V mesecu pred nami bodo potrebne potrpežljivost, praktičnost, lojalnost in treba bo zaključevati, kar ste začeli. Za zdravje boste največ naredili, če se boste rešili stresnih situacij. Na finančnem področju boste lahko imeli opravka z uradnimi zadevami. Imate urejeno poslovanje?

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.