090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (5. – 11. 2. 2024)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zdi se, da se boste ujeli v energije, ko se vam bo zdelo, kot da ste stisnjeni v kot. Posledično pa tudi, kot da ste ujeti v neki zadevi ali odnosu. Kriza na obzorju. Pozornost usmerite v grleno čakro, saj morda tudi vaše izražanje ni najbolj jasno!

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Prejeli boste lahko novico, ki vas lahko razočara ali celo prizadene. Kot da se neki načrti tik pred zdajci ne bodo realizirali. Pazite, da se ne ujamete v past lastnih strahov in dvomov. Ostanite prizemljeni!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pazite, da ne bi rinili trmasto skozi zid in iskali izhode tam, kjer jih ni. Nekdo (ali celo vi sami) bi lahko izkoriščal svoj položaj, zato le diplomatsko pristopite k razreševanju konfliktov ali situacij. Čakajo vas premiki, izbire in odločitve …

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne dovolite si, da vas strah pred spremembami ohromi. Vaša neodločnost v tem primeru lahko predstavlja tudi pogubo. Delujte harmonično in pokazala se bo luč na koncu tunela. Ne obupajte!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vse se bo lahko vrtelo okoli vašega finančnega področja, kjer so na obzorju novitete. Novi začetki in priložnosti se vam lahko ponudijo nehote. Pomembno je, da pozornost usmerite na vašo korensko čakro in ji omogočite pravilno delovanje.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vse energije se bodo vrtele okrog srečne družine, srečevanj in vračanja domov. Morda imate načrtovano srečanje ali slavje, za katero so nakazane lepe energije. Uspeh je na dlani tudi za druga področja vašega življenja. Delujte za in v skladu z resnico. Tako je in tako mora biti.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V tednu pred nami bi se lahko ujeli v energije zavrnitev, odpovedi in slabše sreče. Lahko boste bili bitke s časom oziroma z odločitvami ali nasprotniki oziroma z vpletenimi. Nezaželene spremembe so na obzorju.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V naslednjem tednu se boste ujeli v energije zrelejše ženske osebe, ki vam bo lahko predstavila ali vas vodila na pot vaše varnosti in delovanja v bolj ženstveni energiji. Ne glede na vaš spol je sreča na obzorju, je pa tudi opomnik, da ne glede na spol pri svojem delovanju uravnovesite tako moške kot ženske energije.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Soočali bi se lahko z osamljenostjo ali doživeli izdajo. Poskrbite za svoje duševno stanje, saj vam na vrata lahko potrka tudi depresija. Vse se bo vrtelo okoli avtoritete. Ali vaše ali iz okolice, pa je odvisno od vsakega posameznika …

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne čakajo vas ravno prijetne energije, saj boste lahko samokritični, ukazovalni in še in še za vašo okolico. Preverite, od kod to izvira, posledično pa se vprašajte, kakšno skušnjavo vam je prineslo življenje. Pazite na posledice!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Neskladje vaših energij prinaša tudi antagonizem. Kakorkoli, energije so manj prespektivne, posledično pa vam lahko ponagajajo s finančnimi in materialnimi spremembami. Le preverite, kaj vodijo …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Obetajo se vam velike spremembe, še posebej na čustvenem področju. Pokali boste lahko od ljubezni, spoznavali in prepoznavali sorodne duše. Seksualne povezave bodo igrale pomembnejšo vlogo. Pazite se le čustvenih izgub. Morda v preteklosti niste vsega dobro predelali.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.